Η Grafique, καλύπτει κάθε ανάγκη σου γύρω απο τα Social Media

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας σχέσεις και αναγνωρισιμότητα της επιχείρισης σας

Γιατί Social Media

Ποιος είναι ο στόχος του Social Media Marketing?

Μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, στο κατάλληλο κοινό, με αποτέλεσμα την αναγνωρισιμότητα της επιχείρισης σου και κατά συνέπεια αύξηση τον πωλήσεων.

Ανάπτυξη αναγνωρισιμότητας
(Followers)

Η ανάπτυξη των follower σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης θα βοηθήσει στην διάδοση απο στόμα σε στόμα. Οι υπηρεσίες social media marketing θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους follower σας με συναφή άτομα. Θα διασφαλίσουμε ότι οι follower σας ταιριάζουν με τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές των πελατών σας.

Δημιουργία σχέσεων
(Engagement)

Όταν χτίζεται ισχυρές σχέσεις μέσα απο την αλληλεπίδραση με το κοινό σας, τους καθιστά πιο πιθανούς να αγοράσουν απο εσάς. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις αλληλεπιδράσεις (likes, comments, αναφορές κ.α.) στο υλικό των λογαριασμών σας. Όσο πιο πολλές αλληλεπιδράσεις, τόσο πιο ισχυρή είναι η σχέση σας με το κοινό σας

Αύξηση της επισκεψιμότητας
(Traffic)

Η αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας θα επηρεάσει άμεσα τους πελάτες και τις πωλήσεις. Θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη διαφημιστικών καμπανιών κοινωνικών μέσων που οδηγούν μεγάλους όγκους επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Για να αυξήσουμε τις μετατροπές, μπορούμε να προσθέσουμε διαφημίσεις retargeting για να παραμείνουμε μπροστά στους πρόσφατους επισκέπτες του ιστότοπου.

Social Media Content

Δημιουργικά οδηγούμενη κοινωνική απόδοση

Οι ειδικοί τις Grafique σχεδιάζουν μια προσαρμοσμένη στρατηγική για την επιχείρησή σας με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την ανάπτυξη. Όταν δουλεύετε μαζί μας, αποκτάτε πρόσβαση σε μοναδικές υπηρεσίες σχεδιασμένες αρχικά για enterprises, που πλέον είναι διαθέσιμες και σε μικρές επιχειρήσεις.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μοντέλα διαφημιστικών (εικόνες / βίντεο), να δημιουργήσουμε θέματα περιεχομένου βασισμένα στο κοινό στόχευσης σας, να δημιουργήσουμε αντίγραφα διαφημίσεων και συγκεκριμένα μηνύματα και να δημιουργήσουμε φόρμες για να καταγράψουμε τις πληροφορίες των πελατών σας.

Test, Learn, Apply, Repeat

Παίρνουμε μια προσέγγιση δοκιμής και εκμάθησης για να προσδιορίσουμε τι λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας. Μόλις ξεκινήσουν οι καμπάνιες, κάνουμε δοκιμές A / B και βελτιστοποιήσεις κάθε εβδομάδα. Αυτό περιλαμβάνει αναθεωρήσεις (αν χρειαστεί), αλλαγές στα δημιουργικά και ανανέωση διαφημίσεων, καθώς και αναφορά.

Instagram Stories

Προσπαθώντας να κάνουμε το internet ομορφότερο, κάθε μέρα

Με μια γκάμα υπηρεσιών παραγωγής και επεξεργασίας δημιουργικού υλικού για την προώθηση της επιχείρισης σας, η Grafique βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία!

Ελα σε επικοινωνία

Facebook Marketing

Με πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, , είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε το κοινό σας στο Facebook.

Stories

Σύμφωνα με την Instagram, το ένα τρίτο των πιο δημοφιλών stories προέρχεται από επιχειρήσεις. Εσείς είδατε τα stories που δημιουργούμε?

Instagram Marketing

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Χρησιμοποιήστε μια από τις πιο ενεργές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Video Editing

Το βίντεο είναι ίσως το μοναδικό καλύτερο πράγμα από την Google. Στην Grafique το αξιοποιούμε πλήρως!

Photography

Αποτυπώστε την στιγμή με τους επαγγελματίες που σας παρέχουμε, και κάντε κάθε post να μετράει!

Influencers

Το Influencer Marketing αξιοποιεί το ήδη εδραιωμένο, πιστό αγοραστικό κοινό που έχει «χτίσει» ένας influencer, υπέρ της επιχείρισης σας.

 Λύσεις με αξία. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας τιμολόγηση.

Ευέλικτη τιμολόγηση για να έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Item No.

01. Κόστος Διαχείρισης

Η τιμολόγηση διαχείρισης των μέσων μαζικής δικτύωσης κυμαίνεται από 200€ έως 1000€ το μήνα. Αυτή η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το ύψος των καναλιών και των θέσεων που διαχειριζόμαστε για εσάς. Σημειώστε ότι αυτή η τιμή είναι η αμοιβή μας για την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό σας. Δεν περιλαμβάνει διαφημιστικά έξοδα για την εκτέλεση πληρωμένων διαφημίσεων σε κοινωνικά μέσα. Μας αποζημιώνει για το χρόνο που χρειάζεται για να διαχειριστεί η καμπάνια σας. Θα έχετε έναν καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο διαχειριστή κοινωνικών μέσων που θα ανατεθεί στον λογαριασμό σας, ο οποίος θα τρέχει την καμπάνια σας και θα σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Item No.

02. Προϋπολογισμό Διαφήμισης

Ενώ εφαρμόζουμε οργανικές προσεγγίσεις για την ανάπτυξη των follower και την αλληλεπίδραση μαζί τους, μπορείτε να επιλέξετε να διαθέσετε έναν προϋπολογισμό διαφήμισης για να επισπεύσετε τη διαδικασία. Σας συνιστούμε να ξοδέψετε τουλάχιστον 150€ σε οποιαδήποτε πληρωμένη διαφημιστική καμπάνια για να δημιουργήσετε οπαδούς ή αφοσίωση. Ωστόσο, συνήθως όσο περισσότερο ξοδεύετε, τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα πάρετε. Θα σας συμβουλεύσουμε για την διαδικασία μόλις συνδεθείτε μαζί μας.

Item No.

03. Έξοδα εγκατάστασης

Τελος, υπάρχει μια εφάπαξ αμοιβή εγκατάστασης που σχετίζεται με την υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Η αμοιβή αυτή αντισταθμίζει το χρόνο για τη δημιουργία της καμπάνιας για την υπηρεσία. Περιλαμβάνει τη δημιουργία του λογισμικού αναλύσεων, των συστημάτων κοινωνικών μέσων και τη δημιουργία όλων των απαραίτητων διαφημιστικών λογαριασμών και σελίδων κοινωνικών μέσων.

Ας συζητήσουμε τις ανάγκες σου

Είσαι έτοιμος να εκτοξεύσεις την online παρουσία σου?

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία